2010. április 30., péntek

Érezd a harmóniát


A körülötted lévő dolgok igazodnak hozzád, igazodnak gondolataidhoz. Ha jó érzés járja át testedet, környezeted is hozzá idomul. Ha kapcsolatra van szükséged, megtalál a megfelelő ember. Ha pénzre van szükséged, kapsz elegendőt. Ha társra van szükséged, megtalálod Őt. De hidd el, Neked kell először mozdulnod, átrendezned gondolataidat, hogy aztán a Világ bekapcsolódjon az általad vezényelt zenekar harmóniájához.

Minden ember és minden körülmény okkal került életedbe. Mindet Te vonzod magadhoz. Azokat is, akiken Te segítesz, és azokat is, akik Neked segítenek. Hiszen Neked nemcsak az a hasznos, ha valaki segít Rajtad, ugyanennyire lehet hasznos, ha Te segítesz valakinek.

Gondolataink átrendezése nem kerül semmibe, és még kellemes, szórakoztató feladat is. Egyszerűen a rossz helyett gonodolj a jóra, fájdalom helyett az egészségre, egyedüllét helyett a társaságra. Nem kell mást tenned, mint érezni az általad vágyott dolgot. Érzéseink hatalmasak. Hagyjuk, hogy segítségünkre legyenek a mindennapokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése