2009. október 4., vasárnap

Új Barátok, új dimenziók


Ha gyermekkoromban valaki azt mondja, egész életemben tanulni fogok, hát nagyon megharagudtam volna rá. Aztán kiderült, hogy tulajdonképpen életünk egésze során tanulunk. Vagy így, vagy úgy. A tudás pedig mindig környezetünkből ered. Vagy látunk valamit, amit nem értünk, s szeretnénk megérteni, ezért kutatunk a dolgok mögött lévő tények után, vagy ismerősünk, barátunk hívja föl figyelmünket valamire, ami szintén felkelti érdeklődésünket.

Természetesen ezek a dolgok nem véletlenül jönnek velünk szembe! Én mindig hálás vagyok az új barátokért, hiszen azért lépnek az életünkbe, hogy előre vigyenek. Eddig teljesen elfedett dimenziókat nyitnak meg, ami formálja, alakítja életedet, sorsodat.

A napokban lendületes, elragadó barátok találtak ránk. Szeretet, törődés, segítőkészség oda-vissza. Érzelmeinknek és hangulatunknak maximálisan megfelelő környezetre találtunk. Az újban való tapogatózásnak mindig megvan a maga varázsa. Ez most egy ilyen helyzet. Új tudásunk alakítja, formálja az eddig kialakult képet a világról, a lehetőségekről. Érdemes több időt szentelni ennek a dolognak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése