2009. november 2., hétfő

Gyermekkori emlékek



Utoljára gyermekkoromban voltam Balatonfüreden. Csodálatos város volt már akkor is. Hatalmasat fejlődött. Viszont ősszel még soha nem láttam. Bámulatos a természet sokoldalúsága. A híres Tagora sétány hatalmas fái az ősz minden színében pompáztak. A gyerekként óriásnak látszó fák ma is elkápráztattak. Utoljára szüleimmel jártam itt. Ma már sajnos édesapám nem él. Megrohantak az emlékek...


Nő lévén elég nehezen tájékozódtam. Dolgomat az is megnehezítette, hogy teljesen átépült a belváros. Azért a fő tájékozódási pontok, a szívkórház, a kikötő szerencsére maradtak a helyükön :-)
Most Kedvesemmel ruccantunk le néhány napra. Jókat sétáltunk az őszi tájon, pihentünk, fürödtünk a szálló wellness részlegében.
Kell, hogy az ember feltöltődjön. Szüksége van rá mindenkinek. Az emberek sajnálják rá a pénzt, hiszen mindenki panaszkodik, hogy milyen nehéz világot élünk. Pedig vannak lehetőségek, hogy olcsón tölthessük el néhány napot. Mi ezeket igyekszünk kihasználni. Még akkor is, ha meg kell érte hallgatni egy rövidke előadást ;-)
Egyszóval újult erővel fogtunk munkához. Javaslom mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése