2009. december 28., hétfő

Karácsony első és második napja

Nos Karácsony második napja nálunk mindig egy barát-család társaságában telik, akik nem mellékelesen unokatestvéri minőségben, s egyben gyermekünk kersztszüleiként is funkcionálnak. De a lényeg itt épp a barátság. A fiúk esetében gyermekkorig visszamenőleg tart a sülve-főve együtt jóban-rosszban, mi lányok "csak" 14-15 évesen csatlakoztunk a fiúkhoz ;-)

Nos azóta tart ez a barátság, ami tényleg visszavonhatatlan, megmagyarázhatatlan kötelék közöttünk. Azóta persze születtek gyerekek is, folyamatosan változtak a közös témák, megélhető bulik, történetek.
A lényeg, hogy idén Karácsonykor is az első nap volt az igazi karácsonyi hangulatú összejövetel. Olyan jól sikerült, hogy másnap megismételtük! ;-)
Látszik, hogy vannak olyan emberek, akiknek az élete annyira összefonódott, hogy történjen bármi, mindig is együtt maradnak, a sikereket, kudarcokat, újdonságokat mindig együtt éljük át igazán. Köszönettel tartozom Nekik az összes elmúlt Karácsonyért, hétköznapokért, s remélem még több évtizeden át fogjuk tudni ezeket az akalmakat együtt tartani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése