2011. január 6., csütörtök

Új év, új kezdet, Angyalokkal :-)


Kedves ismerősöm hívott egy játékra, melynek lényege, hogy néhány napig Angyalok érkeznek házunkba, megfelelően kell őket fogadni, vendégül látni, majd a vendégség végén barátokhoz küldeni Őket.

Természetesen örömmel fogadtam a felajánlást, s magam is részese lehettem ennek a csodának.

Aki nem ismeri, dióhéjban annyit, hogy fogadnunk kell őket fehér gyertyával, almával, fehér virággal, három kívánságot kell papírra vetni, majd 5 nap elteltével tovább kell őket küldeni másokhoz.

Mi is történik ilyenkor? Megfogalmazzuk céljainkat, papírra vetjük, s ezzel energiát adunk neki. Az 5 nap alatt kicsit más rezgésszintre kerülünk, s ezzel vonzzuk magunkhoz azokat a dolgokat, amik segítenek céljaink elérésében.

Ez egy nagyon aranyos dolog, hiszen így egyre több kívánság teljesítő Angyal van a földön, egyre több ember figyel oda néhány napig álmaira, vágyaira, céljaira, s kicsit a rezgésszint is magasabb lesz.

Mi az üzenet? Az üzenet az, hogy tulajdonképpen mindig vannak körülöttünk ilyen Angyalok, ki így hiszi, ki úgy, de az üzenet igazi tanulsága az, hogy tudatosan meg kell teremtenünk azokat a rezgéseket, gondolatokat, amik közelünkbe hozzák a céljaink megvalósításához szükséges körülményeket. Van, akinek ehhez az kell, hogy Angyalkákat tudjon maga körül, van aki csak egyszerűen ráhangolódik. Ha minden napunk ilyen pozitiv rezgésekkel és ráhangolódással telik, gyorsabban valósulnak meg álmaink.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése