2010. július 24., szombat

Gyönyörű napok, a mindennapok


Amikor a céljaidra összpontosítasz, megtörténnek a dolgok. Azok a dolgok, amik a céljaid felé vezető úton lépőkövekként vannak letéve. Legyenek ez ek akármilyen célok. A kis célok, a mindennapi történések összhangban vannak a távolabbi céljainkkal. Ne kérdezd, hogy éred el ezt, vagy azt, hiszen a kérdés feltevése már önmagában kételkedés. Az pedig negatív érzelem a céloddal kapcsolatban, tehát nem kívánatos. Amikor a dolgok jól mennek, jól érezzük magunkat, jól alakulnak kapcsolataink, dolgaink, pont ekkor kell hitünket még jobban erősíteni elérendő célunkkal kapcsolatban. Ahol tudsz, ott segíts, ahol jelen lehetsz, légy jelen!
Fontos a jelenlét, a MOST megélése. Ha a MOST-ot tele élettel, vitalitással, örömmel tudjuk megélni, a jövőnk is olyan lesz. Hisz tudnunk kell, hogy a múlt megtörtént, változtatni nem tudunk rajta, a jövő pedig még nincs itt, tehát nem tudjuk átélni. Mindig csak a MOST az, ahol energiáinkat összpontosítani tudjuk. A MOST megélése vetíti elénk a jövőnket. Ezért fontos, hogyan éljük meg a MOST-ot. Ha pedig a Világ alkalmat ad rá, hogy boldog légy, éld meg a MOST-ot azzal az érzelemmel, amivel a jövődet is élni szeretnéd. Ha a jelen pillanat nem ad lehetőséget a boldogságra, elégedettségre, változtass, hogy a jövőt bolgodabban élhesd. Ennyire egyszerű.
És kérlek, halld meg a feléd irányuló mondanivalót, mert az Univerzum folyamatosan küldi a jeleket. Legyél akár egy botanikus kertben, akár egy koncerten. A jelek, és a választható pozitív érzelmek mindenhol ott vannak, csak meg kell őket látni.

Jó nézelődést :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése