2010. július 4., vasárnap

Előre, előre!


Ha tanácsolhatok valamit, sose nézz hátra. Tekints a célod felé mindig előre. El kell felejteni a "Mi lett volna, ha..." típusú meditációkat. Hogy mennyit képes ezen az ember néha elmélkedni...? Tehát javaslatom, akármi történik is, azt nézd, Te hol állsz a célodhoz képest. Merre van az? Mi az irány? Hát továbbra is csak arra, előre.
Figyeljünk mindig aktuális érzelmeinkre. Hiszen ha azok jók, akkor jó irányban vagyunk, de ha rosszak, nem megfelelő irányban vagyunk, más gondolatokat kell választanunk. Ez pedig olyan egyszerű.
Gondolatainkat tereljük mindig abba az iránya, ahol a célunk található.

"A siker első alapköve a szándék állhatatossága
Sikered szempontjából kiemelt fontossága van, hogy rendelkezz egy jól átgondolt életcéllal, és kitarts mellette, bármit mondjanak is róla mások, és bármilyen akadállyal találkozz is az utadon. Mindig lesznek, akik mindenben hibát keresnek, és akik igyekeznek meggyőzni, hogy céljaid nem érik meg az erőfeszítést. Az ilyenek sosem jutnak messzire, és ők lesznek az elsők, akik segítségedet fogják kérni, ha kinőtted magad és elhagytad őket. Nincs olyan sikeres ember, aki küzdve céljának megvalósításáért, legalább egyszer ne gondolt volna arra, hogy talán jobb lenne feladnia. Sok áttörés éppen akkor következett be, amikor kételyeikkel felhagyva, új erővel láttak neki a teendőknek. Nincs olyan akadály, amely ne lehetne leküzdhető vagy megkerülhet az olyan ember számára, aki rendelkezik egy szilárd életcéllal, Pozitív Lelki Beállítottsággal, és van elég fegyelme és akaratereje, hogy azokban a pillanatokban is kitartson, amikor kicsit lanyhul lelkesedésének ereje."
Napoleon Hill

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése