2010. június 5., szombat

EGO


Segítenék, de nem hagyják. Éreztél már ilyet? Meg se hallgatnak, csak hajtják a magukét. Bizonyos körülmények pedig nem engedik, hogy határozottabb, erőszakosabb legyél, s felfedd előttük saját valóságukat.

Ezek az emberek teljesen az EGO-juk csapdájában vannak, s valóságszerűen élik meg azt az élményt, amit az EGO teremtett számukra. Az emberi agynak mindegy, hogy valós élményt él meg, vagy kitaláltat. Épp ezen alapszik a vonzás törvénye. Elképzelsz körülményeket, valósként éled meg, és azt vonzod be az életedbe. Azok az emberek, akik teljesen meg vannak győződve igazukról, még ha az nem is valós, nagyobb veszélyben vannak. Hiszen egy általuk kitalált negatív valóságot hajtanak, azon forognak, annak adnak óriási energiát, és ezzel vonzzák magukhoz az adott körülményeket. Rossz látni, ahogy egyre szörnyűbb valóságot teremtenek maguknak.

Ilyenkor Te se válj az EGO-d rabjává, s ne hagyd, az irányítson, hogy TE érvényesülhess, rájuk erőszakolhasd véleményedet. Ekkor a legtöbb, amit tethetsz, hogy elképzeled őket olyannak, amilyennek ők lenni szeretnének.

Jelen korunk pofon az EGO-nak. Észere kellene már vennie végre mindenkinek, s aki észreveszi tudja hogyan kell megélni a jelent, s megteremteni a jövőt.

"Amikor cselekedsz a most pillanatában, és ez a cselekvés nem az öröm érzéséből fakad, és nem az öröm érzése kíséri, akkor biztosíthatunk arról, hogy ez a cselekvés nem hoz majd örömteli eredményt az életedbe." - Abraham-Hicks

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése