2011. szeptember 5., hétfő

Könnyek szöknek a szemembe...


Igen, könnyek szöknek a szemembe, amikor Krasznai V. Magdolna reiki mesterem, természetgyógyász  és nagyszerű ember blogját olvasom. Évek óta részese életemnek, így vagy úgy, attól függetlenül, hogy személyesen csak néhányszor találkoztunk.

Tudom, hogy gondolataim és érzelmeim nagyon fontosak. Ezért most nem is gondolok a konkrét helyzetre, és nem is ecsetelem érzelmeimet, ami miatt könnyes lett a szemem.

A könnyeket ajánlom a hála gyanánt. Ezek a könnyek a hála könnyei, amik a legőszintébbek a világon. Hálás vagyok azért a szeretetért, azért a munkásságért, amit értünk, hangsúlyozom ÉRTÜNK, vagyis TE-érted is tesz nap mint nap. Hálám és szeretetem nem lehet elég ahhoz, hogy megköszönjem Neki azt a tudást és azt a gondoskodást, amit nap mint nap kapunk Tőle. Tudom, hogy az Univerzum hallja köszönetemet, hálámat és jókívánságaimat. A tőlem telhető legnagyobb szeretettel és alázattal ajánlom munkásságát figyelmetekbe. Tudom, hogy ez Neki is egy elvégzendő, megélni való FELADAT. De azt is tudom, hogy ilyen magas rezgésekkel rengeteg támogatás van mellette.

Energiáink összeadódnak. Ahol kevés van, oda jut, ahol sok van, onnan áramlik! A Te és az Én fogalma érvényét veszíti abban a körben, ahol Mi vagyunk! 

Szeretettel, öleléssel és köszönettel, egy olyan tanítvány, akinek nincs olyan nap, hogy köszönetet ne mondjon NEKI, Magdinak. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése