2010. augusztus 17., kedd

Rohanó napok - szép esemény


Rohannak a napok, kavarognak a gondolatok a fejemben. Az az érzelem, ami egy napon óriási energiával bír, de nem kap szót, hogy leírjam, később könnyen elvész. Nagyon fontos, hogy a megélt eseményeket - főleg ha azok pozitívak saját szempontunkból, - megéljük, átéljük, felerősítsük, tudatosítsuk. Az elmúlt két hétben több olyan dolog is történt, ami fellegekbe emelő volt, de idő hiányában nem kapott helyet a blogon. Ez természetesen rendben van így, hiszen elmében, társakkal, barátokkal megélt pozitív élmény mély nyomot hagy, nem feltétlen kell annak az érzelemnek írásban is megjelennie. Ám ha írottan is megjelenik, nemcsak gondolatban, cselekedetben, még erősebben hat. Főleg később visszaolvasva, amikor újra átéljük a pozitív rezgéseket.


Újra előkerült témaként körünkben a hit, a vallás, a hovartozás. Ezoterikus gondolkodás módunk ellenére keresztszülőnek hívtak bennünket egy katolikus családba, épp azért, amilyenek vagyunk és ahogyan gondolkodunk. A Vonzás Törvénye összehoz embereket, még akkor is, ha Istenüket nem ugyanazon a néven nevezik. Átbeszélve a dolgokat, és megismerve a szülők elvárását igent mondtunk a számunkra megtisztelő felkérésnek. Hiszen mindegy hogyan nevezzük, Isten egy van, és mindent Ő irányít. Igyekszünk majd a kislánynak hiteles világképet átadni, szeretettel kísérni életútját. Felnőttként majd maga fog választani hitet, vallást, vagy egyszerűen csak megteremti a sajátját, amely boldoggá teszi őt.


Mindannyian boldogságot keressük ezen a Földön. Nem hiába születtünk ide, feladatunk van, s ha az néha érdekesen is áll elő, megmosolyogtat, vagy elképeszt, el kell végezzük.
Mienk az irányítás, mi teremtünk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése